Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
pretpark

Concerten & Shows

Wie houdt er nou niet van een goede show? Dat moment dat de lichten dimmen en de gordijnen openen: rillingen! Of je nu meer een theaternerd of muziekfanaat bent, bij Travelcircus vind je de leukste concerten & shows in Europa.

Want een goed avondje uit is het reizen wel waard. Vooral omdat je bij ons eenvoudig en goedkoop tickets met hotelovernachting boekt. Zo rol je direct na de voorstelling je bed in, zonder een lange rit naar huis.

Tickets met hotel

0 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 0

€ 100

Filters
Meest relevant
0 Aanbiedingen
Toon

Dat geloof je niet: We hebben momenteel geen aanbiedingen voor "Tickets met hotel". Wat dacht je van een aanbieding uit één van de volgende categorieën?

De beste shows in Europa

Houd jij van een meeslepend theaterstuk? Een dramatische opera? Een spetterende show? Een knallend concert? Dan zit je bij Travelcircus goed. Wij zoeken namelijk de beste shows en concerten in Europa uit en pakketteren die met hotels in de buurt. Zodat je volop kunt genieten van een avondje uit zonder op de tijd te hoeven letten.

Maak van een nachtje uit direct een weekendje weg met onze aanbiedingen voor concerten en show. Bijvoorbeeld in Berlijn, Londen of Dublin. Lekker de hele dag sightseeën, shoppen en eten en ’s avonds het theater of concerthal in. Om vervolgens moe maar voldaan in een zacht hotelbed te vallen. Klinkt dat niet perfect?