Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
pretpark

Exposities

Bent u een echte cultuursnuiver of gewoon een superfan? Door heel Europa kunt u leuke tentoonstellingen bezoeken. Bij Travelcircus boekt u gemakkelijk en gunstig uw tickets met hotelovernachting. Zo maakt u van een dagje uit een bijzonder weekendje weg.

Tentoonstellingen en tours met hotel

3 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 76

€ 128

Filters
Meest relevant
3 Aanbiedingen
Toon

Stedentrip met cultuur

Een stedentrip op zich is natuurlijk al ontzettend leuk, maar het kan nog beter! In veel Europese steden kunt u unieke exposities bezoeken. Niet alleen voor kunst en geschiedenis, maar ook populaire films en tv-series. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Harry Potter Studios in Londen of Games of Thrones in Ierland?

Deze tentoonstellingen zijn geweldig voor jong en oud! En omdat u bij Travelcircus direct een hotel in de buurt boekt, bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg. Maak gebruik van onze aanbiedingen voor de beste musea, tentoonstellingen en tours in Europa.

FAQ: Veelgestelde vragen over exposities

Wat is een expositie?

Een expositie is een tentoonstelling rond een bepaald thema. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s of schilderijen zijn, maar ook voorwerpen of activiteiten.

Welke tentoonstellingen en tours zijn leuk voor kinderen?

Veel musea organiseren speciale tentoonstellingen voor kinderen. Onze favoriet voor alle leeftijden is de Harry Potter Studios in Londen.

Waarom tijdens een stedentrip naar een tentoonstelling?

Shoppen en eten is leuk, maar u wilt tijdens uw stedentrip vast ook een beetje cultuur snuiven. Een tentoonstelling of tour is een goede manier om meer te leren over de lokale kunst en geschiedenis. En het is de perfecte activiteit voor regenachtige dagen.

Hoe krijg ik de beste plek bij een musical of concert?

Bij Travelcircus kunt u geen specifieke stoel kiezen, dat doen wij voor u. Maar we zorgen er altijd voor dat we u de best mogelijke plek bezorgen. Daarvoor bieden we tickets in verschillende prijscategorieën aan, afhankelijk van de zitplekken.

Hoeveel kost een expositie met hotel?

Bij Travelcircus boekt u al een expositie met hotel vanaf €132 per persoon.

Waarom een expositie boeken via Travelcircus?

Bij Travelcircus boekt u naast tickets voor de tentoonstelling ook direct een hotel in de buurt voor een gunstige pakketprijs. Eenvoudig en goedkoop!