Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
pretpark

Pretpark België

Gierende adrenaline, spetterende waterpret en dolgelukkige kinderen: is er iets leukers dan een dagje pretpark? Maak jouw vakantie naar België extra speciaal met een bezoek aan een waterpark of attractiepark.

Met de Travelcircus pretpark aanbiedingen bezoek je heel voordelig de leukste pretparken in België, zoals Plopsa Coo. Natuurlijk met een overnachting in een premium hotel voor een weekend België om nooit te vergeten. Wie gaat er mee in de achtbaan?

Pretpark aanbiedingen in België

0 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 0

€ 100

Filters
Meest relevant
0 Aanbiedingen
Toon

Dat geloof je niet: We hebben momenteel geen aanbiedingen voor "Pretpark aanbiedingen in België". Wat dacht je van een aanbieding uit één van de volgende categorieën?

Pretparken in het buitenland

Beste pretpark België

Je hebt in België keus uit een breed aanbod aan pretparken, attractieparken en waterparken. Voor iedere leeftijd en smaak zit er wel iets bij. Neem bijvoorbeeld de kleintjes mee naar Plopsaland of ga voor een dag gierende adrenaline in Walibi Belgium. Maar wat is nou het beste pretpark van België? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen dus dit is onze top 5 pretparken in België:

  • Walibi Belgium
  • Plopsaland De Panne
  • Bellewaerde
  • Bobbejaanland
  • Plopsa Coo

Pretpark met overnachting

De Travelcircus pretpark aanbiedingen zijn heel speciaal. Hier boek je namelijk niet alleen entreekaartjes voor je favoriete attractieparken, maar ook direct een verblijf in een premium hotel. Alles in één gunstig geprijsd pakket.

Door te kiezen voor een pretpark met overnachting maak je van je dagje pretpark een onvergetelijke familievakantie. Ook kun je van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het park blijven zonder lange rit naar huis, je overnacht namelijk in de buurt van het pretpark.

Het ontbijt en andere leuke extra’s, zoals VIP-toegang, diner en late check-out zijn voor jou bij de prijs inbegrepen. Zo’n goede deal kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan!

FAQ: Veelgestelde vragen over pretparken in Belgie

Hoeveel attractieparken zijn er in België?

In totaal zijn er 14 attractieparken in België. Plopsaland heeft alleen al 4 verschillende vestigingen!

Wat is het beste pretpark in België?

Het ligt een natuurlijk een beetje aan wie je vraagt, maar de meeste mensen zijn het er wel over eens dat Walibi Belgium het beste pretpark in België is. Daarnaast is Plopsaland De Panne, het originele Plopsaland, ook heel populair.

Wanneer zijn pretparken in België open?

De meeste pretparken in België zijn alleen open tijdens het hoogseizoen in de zomer. De openingstijden verschillen per park en sommige sluiten bij slecht weer, dus controleer dit altijd even goed voor je vertrekt.

Wat is de beste tijd om een attractiepark in België te bezoeken?

Als je een wat rustiger dagje pretpark wilt, zonder lang in de rij te staan, kun je het best doordeweeks gaan. De meeste mensen gaan namelijk in het weekend en de schoolvakanties. Ook een feestdag is populair voor een dagje pretpark met schoolgaande kinderen.

Hoe duur is een pretpark met overnachting in België?

Je boekt al tickets voor een pretpark met overnachting in een hotel in België voor €40

Hoe kan ik een pretpark met overnachting boeken?

Boek je hotelovernachting met pretpark tickets eenvoudig en snel op onze website.