Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Playmobil Funpark
Reizigers en tickets
Hotel en verblijfsduur:

Playmobil Funpark incl. overnachting in een Premium Hotel

Spelen, ravotten en ontdekken voor jong en oud in Beieren
1253 beoordelingen

Dit is inbegrepen

 • Dagticket voor het Playmobil Funpark in Zirndorf

 • Overnachting in een tophotel

 • Extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel

Dit is bijzonder

 • Gratis entree voor kinderen jonger dan 2 jaar oud

 • Tien indrukwekkende themawerelden

 • Uitstekend voor kinderen en gezinnen

Alleen zolang de voorraad strekt: Ontvang nu exclusieve kortingen!

92%
Aanbevolen
25070 beoordelingen
Tot 47% prijsvoordeel
Op kwaliteit geteste tophotels
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
CO2-gecompenseerd reizen
 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief één entreekaart in de geboekte categorie voor het Playmobil Funpark per persoon op de geboekte datum
 • Adres: Playmobil Funpark, Brandstätterstraße 2 - 10, 90513 Zirndorf, Duitsland

Extra informatie:

 • De entreekaarten ontvang je 7 dagen voor aankomst via e-mail. 
 • Kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis mee
 • Let op: Openingstijden kunnen op korte termijn veranderen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de openingstijden te controleren.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Duitsland

Bereikbaarheid

Als je met de auto reist, geef je dit adres in om naar het Playmobil Funpark in Zirndorf te navigeren:

Playmobil Funpark
Brandstätterstraße 2 - 10
90513 Zirndorf
Duitsland

Reis met de trein naar het station Zirndorf, vanaf hier kun je het Playmobil Funpark het hele jaar door bereiken met buslijn 151. De rit duurt slechts enkele minuten. In de zomermaanden kun je daarnaast ook van buslijn 150 gebruik maken. Je stapt uit bij de halte Playmobil Funpark

Je vrije tijd buiten het Playmobil Funpark

Zirndorf ligt in het mooie Beieren, vlakbij Neurenberg en Fürth. Ontdek de binnenstad van Neurenberg en bezoek een paar van de talrijke bezienswaardigheden in het charmante oude centrum met historische vestigingsmuren en rode daken.

Beschrijving

Het Playmobil Funpark in Zirndorf

Het Playmobil Funpark is zonder twijfel een zeer bijzonder soort pretpark. Waar elders lopen levensgrote Playmobil-speelfiguren rond? Feeën, brandweermannen en piraten – ieder kind kan hier hun helden ontmoeten. En daarnaast onbeperkt klimmen en spelen.

In de met liefde ontworpen themawerelden van het Playmobilland Zirndorf kunnen kinderen naar hartenlust glijden en in touwen klimmen. Verken de vele hoogtepunten van het park zoals het ondertussen bijna legendarische Playmobil Piratenschip en het politiebureau.

Bezoekers van het Funpark Playmobil zijn allemaal zeer te spreken over de verschillende evaluatieplatforms. Ze prezen de installatie voor het feit dat deze erg schoon en goed onderhouden is, het mooie ontwerp van de details en het erg vriendelijke personeel. De verschillende themazones worden ook erg gewaardeerd.

Met zoveel tevreden bezoekers heeft het Playmobil Funpark de Travellers' Choice Award meer dan verdiend.

Kies uit de volgende ticketcategorieën:

 • Dagticket
 • 2-dagenticket
 • 3-dagenticket

De themawerelden in het Playmobil Funpark

 • AktivPark: Hier kun je echt losgaan! Over touwbruggen wandelen, glijden, trampolinespringen en een rondje minigolf spelen. Zo wordt het wel heel moeilijk om te kiezen!
 • Boomhut: naast de boomhut kunnen kinderen hier echte dino's aanraken, een opwindend klimparcours afleggen of zelfs over een touwbrug lopen, maar liefst 8 meter boven de grond.
 • HOB-Center: De overdekte speeltuin met een oppervlakte van 5.000 m² en een klimtuin en spiegeldoolhof heeft alles in petto voor stoei- en ontdekavonturen. Pas op! Hier hebben kinderen een goede balans en vaardigheden nodig om op de 6 meter hoge toren te klimmen of van de glijbanen te roetsjen.
 • Western: Welk kind speelt nu niet graag cowboy en indiaantje? Hier waan je je in het Wilde Westen: de kleintjes kunnen goud zoeken en allerlei soorten Western avonturen beleven. 
 • De politie: Een absolute highlight van het Playmobil Funpark. Naast een kartparcours vind je in deze themawereld ook een politiebureau met gevangeniscel en een fotowand met opsporingsberichten. Hier kunnen kinderen ervaren hoe het voelt om een echte politieagent te zijn.
 • Piraten: In Juni ging de nieuwe Piratenzee open. Hier kunnen kinderen spelen en verstoppen. Kleine ontdekkingsreizigers kunnen op meer dan 5.300 m² op zoek naar schatten en als echte piraten edelstenen en juwelen vinden. Daarnaast breng je natuurlijk ook een bezoekje aan het grote Playmobil Piratenschip. 
 • Ridders: Naast een glijbanenwand voor jonge en oudere Playmobil-fans torent de Ridderburcht boven het park met klimwanden en touwnetten. Ook van binnen is er veel te ontdekken in de burcht: Geheime gangen, een spiegelzaal en een troonzaal.
 • De boerderij: Over een bochtige tractorroute rijden, door de kinderboerderij lopen en vriendjes worden met de parkdieren – of toch het leven op de boerderij leren kennen. Hier helpt iedereen een handje mee.
 • De Ark van Noach: Vooral als de zon schijnt is de Ark van Noach het kloppende hart van het pretpark. Koel af tijdens warme zomerdagen op het schip en de verschillende boten of bij de waterspeelplaatsen. Ook voor de allerkleinste is hier genoeg te ontdekken en kunnen ze spelen met kleine Playmobil piratenschepen.
 • 3D fotosafari: Ga op een virtuele safari door zeven themagebieden. Zoek naar de geheime aanwijzingen, scan de QR-code en maak met je smartphone met internet een prachtige foto van jezelf en het gevonden dier. Waar hebben de panda's, tijgers en co. zich verstopt?

Gastronomie in het Playmobilland

Ook aan lekker eten en drinken is hier gedacht: maar liefst negen verschillende eetgelegenheden staan voor je klaar om te smullen en snacken en te pauzeren na al dat stoeien en roetsjen. Naast klassieke gerechten zoals verse burgers en lekkere pizza's en pasta's zijn hier natuurlijk ook ijsjes en pannekoeken te vinden. Dan heb je weer volop energie om meer avonturen te beleven. 

Een unieke belevenis – Playmobil Funpark met hotel

Boek met Travelcircus jouw gepersonaliseerde pakket, bestaande uit een hotelovernachting en entree voor het Playmobil Funpark Zirndorf. Je beslist zelf of je één of twee dagen het Playmobilpark wilt bezoeken en zoekt dan een nabijgelegen hotel uit.


Renée
Door Renée
Redacteur
Ticket + Overnachting
vanaf
€ 64,00
per persoon

Je ontvangt het E-Ticket uiterlijk 7 dagen voor aankomst per e-mail.

FAQ: Veelgestelde vragen - Playmobil Funpark

Je kunt het Playmobil Funpark het hele jaar door bereiken door vanaf treinstation Zirndorf in slechts een paar minuten buslijn 151 te nemen. In de zomermaanden rijdt ook buslijn 150. Stap uit bij het station Playmobil Funpark.

Het Playmobil Funpark biedt themawerelden zoals het ActivePark, de Boerderij, het Boomhuis, het Wilde Westen, de Politie, de Piraten en de Ridders. Er zijn in totaal 10 indrukwekkende themawerelden.

Het adres van het Playmobil Funpark is: Brandstätterstraße 2 - 10, 90513 Zirndorf , Duitsland

Het Playmobil Funpark heeft meer dan 3. 000 parkeerplaatsen, die je tegen betaling kunt gebruiken.

Je ontvangt de e-tickets voor het Playmobil Funpark 7 dagen voor aankomst per e-mail.

Naast de kaartjes voor het Playmobil Funpark is je boeking inclusief een overnachting in een tophotel naar keuze.

Bij het boeken van het Playmobil Funpark kun je kiezen uit de volgende ticketcategorieën: Dagkaart, 2-dagenkaart en 3-dagenkaart.