Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo

Oktoberfest München

Traditioneel Beiers bier, een pretzel en veel plezier: welkom op het Oktoberfest! Elk jaar sinds 1810 is het motto "O'Zapft is!", wanneer de Theresienwiese in München het decor wordt van het werelds grootste volksfeest. Met bijna 40 tenten en meer dan 100 attracties en kraampjes is de Wiesn een plek om te swingen, dansen, feesten en drinken.

Om je verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken, biedt Travelcircus je niet alleen een overnachting in een tophotel, maar ook een tafelreservering voor het Oktoberfest in München. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een plaats in een tent of over een zenuwslopende terugkeer naar huis.

3 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€ 112

€ 223

Filters
Meest relevant
3 Aanbiedingen
Toon

Ontdek München

Wie zijn Oktoberfest-excursie wil combineren met een vakantie in de Beierse hoofdstad, kan zich verheugen op een veelzijdig aanbod. München is rijk aan geschiedenis, cultuur en traditie en biedt een groot aantal hoogtepunten en bezienswaardigheden om te verkennen:

  • Marienplatz en het nieuwe stadhuis: de Marienplatz is het hart van München en herbergt het prachtige nieuwe stadhuis en de beroemde beiaard.
  • Engelse Tuin: dit uitgestrekte park biedt een kalmte in het hart van de stad en is perfect voor wandelingen, fietstochten of een ontspannen picknick bij de Eisbach.
  • Kasteel Nymphenburg: een barok kasteel ten westen van München, omgeven door prachtige tuinen en parken die uitnodigen tot wandelen en verkennen.
  • Hofbräuhaus: de wereldberoemdste brouwerij, waar u kunt genieten van bier van topkwaliteit, Beierse gastvrijheid en traditionele muziek.
  • Deutsches Museum: 's werelds grootste museum voor natuurwetenschappen en technologie, met een fascinerende collectie tentoonstellingen uit verschillende gebieden van wetenschap en technologie.
  • Viktualienmarkt: een kleurrijke markt in het hart van München, met een grote verscheidenheid aan vers voedsel, delicatessen en regionale specialiteiten.
  • Olympisch Park: de locatie van de Olympische Spelen van 1972 biedt niet alleen sportactiviteiten zoals zwemmen en klimmen, maar ook concerten, evenementen en een fantastisch uitzicht over de stad vanaf de Olympische Toren.