Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
in samenwerking met
logo
Reisegutschein

Travelcircus cadeaubonnen - het perfecte geschenk

Bent u op zoek naar het perfecte geschenk? Voor een wereldreiziger, een wellnessliefhebber of achtbaanfan? Dan bent u bij Travelcircus aan het juiste adres.

Bij ons vindt u namelijk niet alleen de beste aanbiedingen voor weekendjes weg, maar ook cadeaubonnen voor bijzondere vakanties. Zo kunt u iemand bijvoorbeeld een plezier doen met een wellness cadeaubon, hotel cadeaubon of sauna cadeaubon. Of geef een specifieke ervaring, zoals een weekendje Disneyland Parijs cadeau.

Cadeaubon kopen

Vakantiecadeaubon

Kent u dat? U wilt iemand iets leuks cadeau doen, maar kan het juiste geschenk niet vinden? Een vakantiecadeaubon is een originele en leuke oplossing. Hiermee kan de ontvanger zelf het perfecte weekend weg boeken.

Zo’n onvergetelijke ervaring zal ze nog lang bij blijven!

Of het nu voor een verjaardag, bruiloft, kerst of een andere gelegenheid is, een cadeaubon van Travelcircus komt altijd goed aan. U kunt kiezen uit verschillende soorten bonnen, zoals bijvoorbeeld een algemene wellness cadeaubon of een voucher voor Tropical Islands. Net waar u naar op zoek was!

Zo werkt een Travelcircus cadeaubon:

Een cadeaubon kopen en verschenken kan heel eenvoudig bij Travelcircus. Kies een passende cadeaubon uit ons assortiment en klik op bestellen. Vervolgens kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen. Als de aankoop voltooid is, ontvangt u de voucher als PDF per e-mail. Deze drukt u zelf uit en klaar is uw cadeau! De ontvanger kan vervolgens de cadeaubon verzilveren door bij het boeken van een vakantie de vouchercode in te voeren. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan direct van de totaalprijs afgetrokken.

Na aankoop zijn de cadeaubonnen 2-3 jaar geldig en kunnen overwegend direct worden ingewisseld. Sommige cadeaubonnen zijn alleen te verzilveren op specifieke aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een sauna of pretpark, terwijl anderen voor het gehele assortiment van Travelcircus te gebruiken zijn.

Voor meer informatie kunt u de Algemene Voorwaarden voor cadeaubonnen lezen.

Zo werkt het

PLACEHOLDER

1. Koop een cadeaubon

Kies de voucher die het beste bij uw wensen past.

PLACEHOLDER

2. Print cadeaubon

U ontvangt na aankoop een PDF die u zelf af kunt drukken.

PLACEHOLDER

3. Geef de cadeaubon

Schenk de cadeaubon aan de ontvanger.

;

Andere leuke aanbiedingen van Travelcircus

FAQ: Veelgestelde vragen over Travelcircus cadeaubonnen

Wat is een vakantiecadeaubon?

Een Travelcircus cadeaubon is een waardebon die tijdens de looptijd flexibel kan worden ingewisseld voor specifieke of alle Travelcircus reisaanbiedingen. Tijdens het verzilveren wordt de waarde van de cadeaubon met de totale boekingsprijs verrekend.

Hoe lang zijn de cadeaubonnen geldig?

Afhankelijk van het type cadeaubon is deze na aankoop 2 of 3 jaar geldig. De geldigheidsduur vindt u in de Algemene Voorwaarden van de voucher.

Welke cadeaubonnen kan ik bij Travelcircus kopen?

Momenteel kunt u bij travelcircus.nl kiezen uit een beperkt aanbod van cadeaubonnen. Dit zijn waardebonnen voor een specifieke aanbieding, zoals Tropical Islands, Warner Bros Studios of Disneyland Parijs. In de toekomst wordt dit aanbod uitgebreid met themavouchers zoals wellness cadeaubonnen en waardebonnen.

Kan de cadeaubon als geschenk verpakt en verzonden worden?

U ontvangt de cadeaubon na aankoop als PDF per e-mail. Deze kunt u vervolgens zelf inpakken en aan de ontvanger geven. Wij bieden hiervoor geen service aan.

Hoe kan ik mijn Travelcircus cadeaubon verzilveren?

Na betaling kan de cadeaubon direct online of telefonisch verzilverd worden. Hiervoor voert u simpelweg de vouchercode in het veld “voucher verzilveren” tijdens het boeken van uw vakantie. De waarde wordt vervolgens automatisch met de totaalprijs verrekend. U kunt slechts 1 cadeaubon per boeking inwisselen en deze is niet met andere kortingen of vouchers worden gecombineerd. Ook kunt u de cadeaubon niet gebruiken om andere cadeaubonnen te kopen.

Kan ik mijn Travelcircus cadeaubon omruilen over verkopen?

Nee, de cadeaubon kan na aankoop niet geruild of geannuleerd worden. Ook is het verder verkopen van cadeaubonnen niet toegestaan. Uitbetaling van een cadeaubon of tegoedbon is niet mogelijk. Als de waarde van uw cadeaubon hoger is dan de boekingsprijs van uw vakantie blijft het resterende bedrag op de voucher tot het einde van de geldigheidsduur beschikbaar voor volgende boekingen.